Bezinningsweekenden Schiermonnikoog

duingras SchierScroll naar onderen voor foto’s!

De bezinningsweekenden op Schiermonnikoog zijn een combinatie van stiltewandelingen, Chi Kung, een behandeling speciaal gericht op jouw wensen, gezamenlijke meditatie en healing sessies, ingebed in culinaire verwennerij en ontspanning naar behoefte. Kortom: een minivakantie met een kleine groep gelijkgestemden, waar bezinning, genieten en verbinding met jezelf en de ander centraal staan.

Elk weekend heeft zijn eigen thema volgens het ritme van de seizoenen. Hierover ontvang je tijdens het weekend sheets, met teksten en vragen die je individueel uitwerkt. Het geschrevene blijft privé – tenzij je het met mij wilt bespreken – en kan aanleiding zijn tot onderlinge gesprekken die als vanzelf kunnen ontstaan.

Weekend maximaal met groep van 5 personen. Kamers op basis van twee personen per kamer.

Een paar reacties van vorige deelnemers:

Een bezinningsweekend Schiermonnikoog betekent voor mij essenties herontdekken, bij mezelf en in het proces met anderen. Ruimte ervaren, het gevoel van : “o ja, that’s life about”. Claudia’s warme welkom en toewijding maakt dit magische eiland, dat door mijn poriën heen dringt, mede tot een thuis, letterlijk en figuurlijk, tot in mijn diepste vezels.
Vincent, Breda

Bezinningsweekend op Schiermonnikoog. Voor iedereen die even een rustmoment zoekt in de hectiek van alle dag, de druk van werk of gezin en er niet voor wegloopt zichzelf tegen te komen. Een IK-moment voor jou die de stilte in durft te gaan samen met een kleine groep fantastische mensen, want samen STIL zijn voelt zoveel “stiller” dan alleen maar stil zijn. Een stiltewandeling, chi-gong op het witte zand in een duinpan. Maar ook “jutten” op het strand en je creaties delen. Het (h)eerlijke eten, gezelligheid bij een goed glas wijn en een verbondenheid die zomaar groeit in deze paar dagen. Een aanrader. Wat een cadeautje! Bedankt lieve Claudia en zéker tot een volgende keer. Jenny, Meppel

Een weekend Schiermonnikoog bij Claudia is een prachtig waardevol cadeautje voor jezelf. Bovenop een prachtig eiland met veel ruimte, rust en natuur ook nog een warm huis, bijzondere mooie mensen, een heerlijk bed, culinaire verwennerij door Claudia, niets moet, heel veel mag. Alleen of met iemand van het gezelschap. Heerlijk om nergens aan te hoeven denken, voor niemand te hoeven zorgen, er wordt voor je gezorgd. Voor mij is dat een heel bijzondere ervaring.
Lucy, Halsteren

Loslaten aan zee bij Paal 5, het getal van de vrijheid ! De wind waaide alles uit mijn kop!
Anne-Marie, Breda

Struinen door de duinen met aandachtsvolle meditaties, heerlijk verzorgde maaltijden met voor elk wat wils, individuele behandelingen met het accent op wat ik nodig heb. Dat allemaal met een kleine groep liefdevolle mensen op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Een aanrader!
Annette, Deventer

Data 2019:

Vrijdag 6 september t/m maandag 9 september – VOL         

Vrijdag 1 november t/m maandag 4 november

Kosten weekend €425 euro inclusief een uitgebreide behandeling naar wens, groepshealingen/meditaties, Chi-kung, 3 overnachtingen, 2×3-gangen diner op vrijdag/zaterdag, soep met lekkers op zondag. (Reis niet inbegrepen)