Bezinningsweekenden Schiermonnikoog

duingras SchierScroll naar onderen voor foto’s!

De bezinningsweekenden op Schiermonnikoog zijn een combinatie van stiltewandelingen, Chi Kung, behandelingen speciaal gericht op jouw wensen, gezamenlijke meditatie en healing sessies, ingebed in culinaire verwennerij en ontspanning naar behoefte. Kortom: een minivakantie met een kleine groep gelijkgestemden, waar bezinning, genieten en verbinding met jezelf en de ander centraal staan.

Elk weekend heeft zijn eigen thema volgens het ritme van de seizoenen. Hierover ontvang je tijdens het weekend sheets, met teksten en vragen die je individueel uitwerkt. Het geschrevene blijft privé – tenzij je het met mij wilt bespreken – en kan aanleiding zijn tot onderlinge gesprekken die als vanzelf kunnen ontstaan.

Weekend maximaal met groep van 4 personen. Kamers op basis van twee personen per kamer. Fietsen aanwezig!

Een paar reacties van vorige deelnemers:

Een bezinningsweekend Schiermonnikoog betekent voor mij essenties herontdekken, bij mezelf en in het proces met anderen. Ruimte ervaren, het gevoel van : “o ja, that’s life about”. Claudia’s warme welkom en toewijding maakt dit magische eiland, dat door mijn poriën heen dringt, mede tot een thuis, letterlijk en figuurlijk, tot in mijn diepste vezels.
Vincent, Breda

Een weekend Schiermonnikoog bij Claudia is een prachtig waardevol cadeautje voor jezelf. Bovenop een prachtig eiland met veel ruimte, rust en natuur ook nog een warm huis, bijzondere mooie mensen, een heerlijk bed, culinaire verwennerij door Claudia, niets moet, heel veel mag. Alleen of met iemand van het gezelschap. Heerlijk om nergens aan te hoeven denken, voor niemand te hoeven zorgen, er wordt voor je gezorgd. Voor mij is dat een heel bijzondere ervaring.
Lucy, Halsteren

Loslaten aan zee bij Paal 5, het getal van de vrijheid ! De wind waaide alles uit mijn kop!
Anne-Marie, Breda

Struinen door de duinen met aandachtsvolle meditaties, heerlijk verzorgde maaltijden met voor elk wat wils, individuele behandelingen met het accent op wat ik nodig heb. Dat allemaal met een kleine groep liefdevolle mensen op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Een aanrader!
Annette, Deventer

Weekenden voor 2018:
Vrijdag 2 november t/m maandag 5 november – vol
Data 2019!
Vrijdag 1 t/m maandag 4 februari (stilteweekend)
Vrijdag 8 t/m maandag 11 maart
Vrijdag 12 t/m maandag 15 april
Vrijdag 1 t/m maandag 4 november

Kosten weekend €444 euro inclusief 2 behandelingen naar wens, groepshealingen/meditaties, Chi-kung, 3 overnachtingen, 2×3-gangen diner op vrijdag/zaterdag en op zondagavond afsluitborrel met soep en hapjes. (Reis niet inbegrepen)