BodydrumRelease

Schier schelpBodydrumRelease is een lichaamsgerichte therapievorm. Tijdens een BodydrumRelease coaching sessie trommel ik lichtjes op jouw schouders. Hierdoor kan een stroom aan gedachten en beelden op gang komen, die inzichten kan geven. Soms komen er emoties boven die dankzij het trommelen ook meteen worden verwerkt. Het algehele effect is dat je meer in je lichaam zakt, waardoor je je krachtiger kan voelen.

Zo kan BodydrumRelease je helpen meer zelfinzicht te krijgen ten aanzien van vragen als: wat wil je echt? Wat mag je loslaten? Wat zijn je competenties?

Vaak zie je na een paar sessies dat negatieve gedachten, beelden of emoties afnemen en als het ware verwateren. Positieve gedachten en gevoelens daarentegen worden juist levendiger en krachtiger.

Deze sessie wordt gegeven zittend op een stoel en als het zo voelt gebruik ik ook mijn helend vermogen.

Een cliënt ervaring:

“Een beetje sceptisch onderging ik een drum release sessie bij Claudia. Want hoe kan getrommel op je schouders nou je klachten wegnemen?
Ik had fysieke klachten in combinatie met boosheid en verdriet door een auto-ongeluk. Het ritmisch getrommel zorgde voor verwerking van de mentale problemen en ik ben grotendeels van de klachten af. Hierdoor ook fysiek weer tot meer in staat.
Je kunt heel specifiek terug naar bepaalde momenten en die verwerken. Boosheid, onzekerheden, verdriet, gevoelens van tekort schieten, van alles komt voorbij en mag worden losgelaten. 
Ik ben erg blij met de hulp die ik van Claudia heb gehad.” 
Eveline