Claudia

Ha, lieve jij! Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Kijk maar rustig rond en als er vragen zijn, laat het me weten!

Wie ik ben? Ik heet Claudia en ik heb drie tieners van 12-17 jaar. Mijn praktijk is in Breda en op Schiermonnikoog gevestigd. Na intensieve jaren als Eventmanager in de Hotellerie en jarenlang slapeloze nachten met mijn kleintjes, ging het bergafwaarts. Ik wilde het allemaal perfect doen en tegelijkertijd voelde ik dat het niet langer zo door kon gaan. Mijn leven nam een andere wending toen ik koos voor de opleiding Holistisch Coachen. Ik kwam in aanraking met een voor mij nieuwe wereld. Er volgde een periode vol bewustwordingsprocessen, van een andere manier om naar mezelf en de wereld te kijken, sommigen noemen het “spiritualiteit”. Ik leerde beter naar mezelf te luisteren, voelde me steeds vitaler worden en kon situaties beter overzien. Uiteindelijk ben ik ook anderen hierin gaan ondersteunen en zo ontstond mijn praktijk en mijn naam van mijn praktijk: MindandBodywork.

In mijn sessies ga ik uit van het holistische principe dat lichaam, geest en ziel een geheel vormen en dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met de wereld om ons heen. Ook geloof ik in de kracht die al in je aanwezig is. Het is mijn kracht jou bewust te maken van die eigen kracht en er op te gaan vertrouwen. De verbinding die je ervaart tijdens sessies met mij, of bij deelname aan een bezinningsweekend, kunnen inzichten in je naar boven brengen.

Mijn fijngevoeligheid en helend vermogen in een veilige setting, spelen een belangrijke rol tijdens mijn sessies. Patronen en belemmeringen in dit leven en voorbij dit leven kunnen soms zelfs moeiteloos worden geheeld.

Ik streef ernaar je de ruimte te geven om vrijheid te ervaren, verbinding, richting en ontwikkeling daar waar nodig. En dat het op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo mag gaan.

Lijkt me leuk je eens te ontmoeten!

Lieve groet, Claudia

Ps. Wil je graag mijn nieuwsbrief ontvangen of contact met mij? Dan kan je een mailtje sturen naar mindandbodywork@gmail.com of bellen naar M.06 53616833