Energetische therapie

VlinderDe Energie waarmee ik werk is sterk transformerend en helend. Zij dringt diep door in je lichaam, in je omstandigheden en in je relaties.

Concreet betekent dit dat belemmerende patronen tijdens de healing worden doorbroken. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven. Het lichaam kan energieën, die niet langer behulpzaam zijn, los laten. Deze zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, wat zowel je fysieke als je etherisch lichaam reinigt. Je ervaart meer rust en voelt je meer verbonden met jezelf. Ook kunnen er inzichten in je opkomen, die jou helpen situaties beter te begrijpen.

De behandeling bestaat uit een kort voorgesprek, een ontspannende meditatieve oefening, de healing en een nagesprek.

ERVARINGEN

Laatst een mega fijne healing gehad bij Claudia. Wauw, ik was helemaal van de kaart, in positieve zin, een totaal nieuwe beleving! Ze heeft een hoop ballast en troep verwijderd. Zo voelt het.
Denise, Roosendaal

In mijn beleving zorgt Claudia voor een sfeer waarin ik mij geborgen voel. Daardoor ben ik bereid om energie te laten stromen die heelt. Claudia zorgt voor een sterke begeleiding vanaf het begin tot aan de afronding van haar werk. Haar begin ontstaat in rust en haar afronding eindigt in rust. Heel mooi.
Rik, Beek

Na de healing hing er een rust in huis en tuin, die ik er nog niet eerder ervaren had. Het voelde lichter, maar vooral veel en veel rustiger. En dat is nu weken later nog steeds zo. Wat een verademing!
Janneke, Grave

Na de Healing had ik een droom, dat ik ver na mijn hartoperatie naast een rivier zat in een rustgevende groene wereld. Alles om mij heen zei tegen mij “Het is oké”. Daarna waren mijn angsten voor de dood en voor de operatie minder extreem.
Vincent, Breda

Het ging mij om een stabiel gewicht, zonder schommelingen. Sinds de Healing, die Claudia mij heeft gegeven is mijn drang naar zoet minder geworden en heb ik in bepaalde voeding geen zin meer. Mijn voedingspatroon is aan het veranderen en ik ben al een paar kilo kwijt. Voorlopig is het stabiel.
Caroline, Amsterdam

Heb best zware jaren achter de rug en het voelt soms nog steeds zwaar, maar toch voel ik me sinds de healingen wat positiever, wat vrolijker soms zelfs, en ik zit meer in een flow!
Lucy, Breda