Bewust Binnen

Schier 3 viooltjes

Bewust Binnen Avonden
Verwen jezelf met deze verrassende en ontspannende avonden!
Met Chi Kung, meditaties/visualisaties, mindfulness en healing. Thee en lekkers ter afsluiting. Elke avond met eigen thema!

2 -delen Workshop Egyptische Wijsheden
JIJ bent de Alchemist van je eigen leven! In twee middagen leer je meditatieve ademhalingstechnieken om je eigen krachtige vermogen aan te spreken door je Ka lichaam te versterken. Je leert hoe om te gaan met je eigen emoties, ontvangt healingen van de Egyptische Goden, van de elementen Water, Aarde, Lucht en Vuur, gaat in verbinding met de Hathors je eigen zielenklank ontdekken, krijgt uitleg over de Piramide van Evenwicht en meer…

Valentijns workshop -Verbinding-
Een dag in verbinding met jezelf en de ander. Vanuit jouw essentie de ander ontmoeten. Met o.a. een prachtige hart-verbindende meditatie, wandelen in stilte door het Ulvenhoutse bos, gezamenlijke verbindingsoefeningen, baden (healingen) in de energie van Shekinah (het goddelijk vrouwelijke) en in de energie van Onvoorwaardelijke Liefde van Sananda en meer… Inclusief heerlijke lunch en een bijzonder presentje bij vertrek.
Deze dag is een geschenk aan jezelf!

Beleving van een vorige deelneemster:
Wat een mooie dag! De oefeningen, de healingen en de zang. Uitmuntend gewoon! De andere deelnemers die ik in de workshop heb ontmoet. Hun verhalen, bijzonder mooi, soms heel intens en vooral liefdevol. Deze verbindingsdag geeft zoveel inzicht! De stiltewandeling, de verbinding met je authentieke maar ook vernieuwde zelf! En het lunchbuffet van heerlijke gerechtjes gewoon een feestje.”