Healing

VlinderIk heb een eigen manier van werken gecreëerd, door de verschillende opleidingen en workshops die ik heb gevolgd, maar vooral ook door eigen bewustzijnservaringen. Dit samen heeft ertoe bijgedragen dat ik me steeds meer verbonden voel met mezelf en alles om mij heen.

Tijdens een sessie maak ik gebruik van Energie. Ik werk met Geometrische Vormen en maak gebruik van soundheling d.m.v. mijn stem. De Energie die vrij komt is sterk transformerend, helend en dringt diep door in je lichaam, in je omstandigheden en in je relaties.

Concreet betekent dit dat belemmerende patronen tijdens de healing worden doorbroken. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven. Het lichaam kan energieën die niet langer behulpzaam zijn, los laten.

Deze zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, zodat zowel je fysieke als je etherisch lichaam gereinigd wordt. Je ervaart meer rust en voelt je meer verbonden met jezelf. Ook kunnen er inzichten in je opkomen die jou helpen situaties beter te begrijpen.

De behandeling bestaat uit een kort voorgesprek, een ontspannende meditatieve oefening, de healing en een nagesprek.

Er kan veel gebeuren tijdens een enkele sessie, waardoor jij weer je stappen kunt nemen op jouw eigen unieke pad. 

ERVARINGEN

Gisteren mooie healing gehad van Claudia. Moeilijk om de ervaring in woorden te gieten. Er zijn bewegingen, aanrakingen, klanken……Claudia verwoord alles wat ze doet. Het voelt veilig. Ik voelde een warme golf energie door mijn lichaam gaan vanuit mijn voeten, een soort prop die losschoot. Ik moest niet echt huilen maar er stroomden constant tranen langs mijn wangen. Er was onrust, maar ook rust, een soort geborgenheid en dat alles goed is….ik voel me lichter. Anne-Marie, Breda

De healing van Claudia heeft mij hele mooie inzichten gebracht. En ik voel me heerlijk ontspannen. Claudia is spiritueel, maar wel met beide benen op de grond. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring.
Roos, Roosendaal

Laatst een mega fijne healing gehad bij Claudia. Wauw, ik was helemaal van de kaart, in positieve zin, een totaal nieuwe beleving! Ze heeft een hoop ballast en troep verwijderd. Zo voelt het.
Denise, Roosendaal

In mijn beleving zorgt Claudia voor een sfeer waarin ik mij geborgen voel. Daardoor ben ik bereid om energie te laten stromen die heelt. Claudia zorgt voor een sterke begeleiding vanaf het begin tot aan de afronding van haar werk. Haar begin ontstaat in rust en haar afronding eindigt in rust. Heel mooi. Rik, Beek

Na de healing hing er een rust in huis en tuin, die ik er nog niet eerder ervaren had. Het voelde lichter, maar vooral veel en veel rustiger. En dat is nu weken later nog steeds zo. Wat een verademing!
Janneke, Grave

Na de Healing had ik een droom, dat ik ver na mijn hartoperatie naast een rivier zat in een rustgevende groene wereld. Alles om mij heen zei tegen mij “Het is oké”. Daarna waren mijn angsten voor de dood en voor de operatie minder extreem.
Vincent, Breda

Het ging mij om een stabiel gewicht, zonder schommelingen. Sinds de Healing, die Claudia mij heeft gegeven is mijn drang naar zoet minder geworden en heb ik in bepaalde voeding geen zin meer. Mijn voedingspatroon is aan het veranderen en ik ben al een paar kilo kwijt. Voorlopig is het stabiel.
Caroline, Amsterdam

Heb best zware jaren achter de rug en het voelt soms nog steeds zwaar, maar toch voel ik me sinds de healingen wat positiever, wat vrolijker soms zelfs, en ik zit meer in een flow!
Lucy, Breda